Autorondreis Verborgen plekjes van Maleisië (incl. strand op Perhentian) | | T-MY-1424

Leuke pluspunten om te weten
Verblijf in koloniaal Malacca
Ervaar het lokale leven op het Maleise platteland
Mooie stranden langs de oostkust en op tropisch Perhentian
Jungle van het Belum Rainforest
Boutique verblijf in historisch Georgetown
Theeplantages en mossy forest in de Cameron Highlands
Sluit af in bruisend Kuala Lumpur
Ontdek het Maleisisch schiereiland zoals u het nog niet eerder gezien heeft. Deze autorondreis door West-Maleisië neemt u naar de onbekende oostkust van het schiereiland, waar het leven nog traditioneel en eenvoudig is, de natuur ongeschonden en de eilandjes paradijselijk.
De reis start in het koloniale Malacca waar u niet alleen kennis maakt met een deel van de Nederlands-koloniale geschiedenis, maar ook met de bijzonder uitgebreide Nyonya keuken en haar gerechten.
Vervolgens steekt u over naar de oostkust, waar u langs prachtige stranden en slaperige dorpjes rijdt en een waterval in de jungle bezoekt. Op het tropische Perhentian Island geniet u van een heerlijk strandverblijf.
Via het Belum Rainforest, thuis van de Rafflesia bloem en van de laatste wilde olifanten van Maleisië, reist u naar het eiland Penang, waar u in een bijzondere accommodatie middenin het historische Georgetown verblijft.
U reist verder naar de hooggelegen Cameron Highlands, waar het landschap een wonderlijke aaneenschakeling van eindeloze theevelden en oude vervlogen tijden is. En eindigt u rondreis in de bruisende hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur. Hier kunt u nog even nagenieten van een prachtige reis, de stad verkennen en de laatste inkopen doen, voordat u weer huiswaarts gaat.
471866, 471903, 471926, 471957, 530903, 530906, 530908, 530915, 530917, 530923, 471971
Belangrijke informatie
Deze rondreis wordt alleen in onze zomer uitgevoerd. Van november t/m februari is het regenseizoen aan de oostkust en wordt deze reis niet aangeboden.

Klik hier voor meer informatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...