Beijing Stad Tour | Beijing | T-CN-0450

Leuke pluspunten om te weten
Verboden Stad
Tempel van de Hemel
ZomerpaleisTijdens deze tour bezoekt u de hoogtepunten van Beijing. U neemt een kijkje in de indrukwekkende geschiedenis van China!
Allereerst gaat u naar de Verboden Stad, het best bewaarde keizerlijke paleis ter wereld! In 500 jaar tijd regeerden 24 keizers China vanuit het paleizencomplex van de Verboden Stad. De ‘gewone’ stervelingen mochten niet binnen de muren van de Verboden Stad komen. Het bestaat uit meer dan 9000 kamers en met name de uit de Qing dynastie komende architectuur is erg mooi.
Vervolgens bezichtigt u de Tempel van de Hemel, de grootste tempel van China. Volgens sommige kenners is dit het mooiste gebouw van China. Tijdens de Ming en Qing dynastieën was deze tempel een offertempel voor een goede oogst. De keizer kwam hier eens per jaar voor deze belangrijke staatsrite.
Tenslotte kunt u in de prachtige omgeving van het Zomerpaleis heerlijk rondwandelen en bij de tempel krijgt u een indruk van de belangrijkste religie van China; het boeddhisme. Het enorme complex bestaat uit vele tempels, paviljoenen, een groot meer en prachtige tuinen. Het is voor lange tijd het zomerpaleis van de keizerlijke familie geweest. Het was de lievelingsplek van Cixi, een keizerin die van achter de troon van haar kleine neefje het land met ijzeren hand regeerde.176852,176857,176858,176861,176865

Klik hier voor meer informatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!