2022 Hurtigruten SINGLE SPECIAL 6-dagen Kirkenes – Bergen

6-Daagse Hurtigruten reis Kirkenes – Bergen (01okt – 31 okt)
Hurtiguten, de post route langs de Noorse kust is niet te vergelijken met andere cruise maatschappijen. Bij Hurtigruten gaat het om de rust, de natuur, de ruimte en het ontdekken van de lokale bevolking. Deze eeuwenoude post route start in de Hanzestad Bergen. De Hurtigruten schepen varen het hele jaar door waardoor elke reis weer een andere beleving zal zijn. Er is een scala aan leuke uitstapjes aan wal bij te boeken zoals interesante stadwandelingen, adrenaline verhogende sneeuwscootersafaris, maar ook de cultuur en natuur komen volop aan bod. Ook heeft u de gelegenheid om in elke haven er zelf op uit te gaan om de stadjes/dorpjes te verkennen. Vaar door de Fjorden van Noorwegen en verken de Noorse kust met een van de comfortabele schepen. Hurtigruten is nog steeds een lijndienst die passagiers mee neemt maar ook nog het vracht vervoert. Zelfs de lokale bevolking maakt nog gebruik van deze lijndienst. Het dagelijkse laden en lossen wordt vandaag de dag nog steeds gedaan waardoor u een beetje het gevoel krijgt mee te draaien in het leven van de Noren. Bezoek de Noordkaap en geniet van de vele indrukken en de Fjorden tijdens uw reis langs de Noorse kust. Beleef Hurtigruten!
Reisschema 
Dag 1
Vliegreis Amsterdam – Oslo per KLM  (Niet inbegrepen) 
Dag 1
Vliegreis Oslo – Kirkenes per Scandinavian Airlines (Niet inbegrepen) 
Dag 1
Transfer Kirkenes Airport – Kirkenes hotel (Niet inbegrepen) 
Dag 2 
Thon hotel Kirkenes incl. ontbijt (Niet inbegrepen) 
Dag 2
Transfer Kirkenes hotel – Kirkenes kade (Niet inbegrepen) 
Dag 2 t/m 7
Hurtigruten zeereis Bergen – Kirkenes incl. volpension  
Dag 7  
Transfer Bergen Hurtigruten Terminal – Bergen Airport (Niet inbegrepen) 
Dag 7
Vliegreis Bergen – Amsterdam per KLM (Niet inbegrepen) 
 
Bij te boeken activiteiten en excursies
 Langs de Noorse kust is er heel veel te zien en te beleven. Hieronder ziet u de 3 meest populaire activiteiten/excursies tijdens de 12-daagse Hurtigruten reis. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle te boeken excursies bij deze reis. 
8C Tromsø Middernachtconcert IJszeekathedraal (01jan-31dec)
8B Hammerfest Busexcursie (01jan- 15mrt & 01mei-15sep & 01nov-31dec)
9A Harstad Vesterålen busexcursie (01jan-31dec)
Vervoer  
U kunt in de online prijsopgave optioneel een vliegreis met de   KLM   of   Scandinavian Airlines  bijboeken. Ook kunt u ervoor kiezen om uw ruimbagage bij te boeken. In de online prijsopgave vindt u de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn kunnen wij de vliegreis alleen voor u boeken tegen betaling van een meerprijs. Indien van toepassing dan zullen wij u hier eerst over berichten alvorens de reis defintief te boeken. Klik hier voor informatie over de  transfer service in Bergen . Klik voor meer informatie over de  transfer service in Kirkenes hier . 
Tariefsoorten Hurtigruten
Als gast op Hurtigruten heeft u een breed scala aan opties. U kunt kiezen uit drie verschillende tariefsoorten, afhankelijk van uw reisvoorkeur. Lees hier meer en zie ook de tabel voor een gedetailleerd overzicht
Voorwaarden Single aanbieding
– Niet geldig op reeds gemaakte boekingen 
– De aanbieding is geldig t/m 31.10.2022
– Deze aanbieding is beschikbaar op verschillende data in oktober
– Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover berichten alvorens de reis definitief te boeken. 
– Alleen geldig bij het boeken van het BASIC of SELECT tarief. Niet geldig bij het boeken van een suite
– Let op! Dit is een single prijsaanbieding. U boekt een individuele single reis tegen een zeer voordelige prijs. 
– Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only. 
Mogelijke vertrekdata
Vertrek oktober – 07.10 / 09.10 / 10.10 / 12.10 / 13.10 / 15.10 / 18.10 / 20.10 / 21.10 / 23.10 / 24.10 / 26.10 / 29.10 / 31.10

Klik hier voor meer informatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...

zonvakantie-reisbureau.nl