Arctic Bath

Arctic Bath is een uniek drijvend wellnesshotel. Neem een koud bad, pak een sauna of boek een van de wellnessbehandelingen. Standaard inbegrepen bij uw boeking is het gebruik van badjassen en zwemkleding.
In het restaurant van Arctic Bath wordt een wisselend menu van vijf gangen gereserveerd. Vanwege het gebruik van lokale ingrediënten noemt Arctic Bath het een echte Culinary Arctic Dinner Experience. In de bar kunt u genieten van een drankje of u kunt heerlijk relaxen in de lounge.
Beschrijving kamers
Water (2 personen, 24 m²): een drijvende tweepersoonskamer, die met een steiger verbonden is met het vasteland. Op het terras van 57,5 m² kunt u heerlijk zonnebaden. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (160 cm), badkamer met douche en toilet, minibar, Wi-Fi en pelletkachel.
Suite (2 personen, 62 m²): suite met loft en een terras van 8 m², gelegen aan land. De suite beschikt over een tweepersoonsbed (180 cm), badkamer met bad, douche en toilet, minibar, Wi-Fi en pelletkachel.
Land (5 personen, 62 m²): chalet met loft en een terras van 8 m², gelegen aan land. De suite beschikt over 5 bedden, badkamer met bad, douche en toilet, minibar, Wi-Fi en pelletkachel.

Klik hier voor meer informatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...

zonvakantie-reisbureau.nl