Laguna Village Autovakantie Venetiaanse Rivièra

Camping Laguna Village ligt in een prachtige omgeving waarbij weelderige bossen en witte stranden de hoofdmoot vormen. Daarbij ligt Laguna Village ook nog eens dicht bij het historische centrum van Caorle. Het is heerlijk om daar door de smalle steegjes te slenteren en te genieten van een ijsje waar de Italianen niet voor niets beroemd door zijn geworden. En als je dan ook nog eens binnen een uur in Venetië kunt zijn, dan is de ligging eigenlijk wel bijna perfect te noemen.
Op de camping vind je een groot zwembadcomplex waar iedereen kan kiezen uit zwemmen, poedelen, spetteren of gewoon lekker niks doen en van de zon te genieten. Het actieve entertainment team is de hele dag bezig het iedereen naar de zin te maken en dat betekent overdag meestal de kids, en ‘s avonds moet je meer denken aan muziek en dans.
Op loopafstand ligt een groot zandstrand met uitzicht op Caorle en als je wilt wandel je over het strand zo naar Caorle. En hoewel smaken verschillen zeggen we het toch maar: tussen de camping en het strand liggen een paar hele mooie visrestaurantjes. En als je dan ook nog weet dat op Laguna Village wekelijks proeverijen van regionale wijnen en producten worden georganiseerd dan is het wel duidelijk: ook de inwendige mens komt hier niets te kort.
Dicht bij Venetië
Zwembad met glijbaan
Geniet van het goudgele strand
Ontspan in het bubbelbad
Bouw een geweldig zandkasteel

Klik hier voor meer informatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...